Ruilen & Retourneren

Ben je niet tevreden over een geleverd product, of is de maat of kleur toch niet goed? Vrijwel alle producten kunnen geretourneerd worden.

Je kunt de producten binnen 8 dagen na levering, met de originele labels aangehecht en in de originele verpakking retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde producten. Je hebt de mogelijkheid het product thuis te passen. Echter, als het product gebruikt, beschadigd en/of gewassen is, kan My Fashion Your Style het helaas niet terugnemen. Ook producten die niet in de originele staat verkeren, producten zonder labels en/of originele verpakking sieraden en ondergoed kan niet geretourneerd worden.

Je kunt je retour aanmelden bij je eigen account. zo ontvang je alle stappen die volgen. Pakket ontvangst, status en uitbetaling. Heb je geen account? stuur dan duidelijk je ordernummer mee retour en meld via contact je pakketje bij ons aan. 

Kan ik mijn bestelde product ook ruilen?

De mogelijkheid bestaat een gekocht product te ruilen voor bijvoorbeeld een andere maat of kleur. Neem hiervoor contact met ons op via myrna_rautenberger@hotmail.com of via telefoonnummer 0643435389

Wat kost retourneren?

Bij het retourneren van een product ben je zelf verantwoordelijk voor de retourkosten hiervan. Als een pakket niet voldoende gefrankeerd teruggestuurd is naar ons, kunnen wij het pakket helaas niet aannemen. Breng je het product/de producten zelf terug naar een van onze afhaal punten, dan zijn hier vanzelfsprekend geen kosten aan verbonden.

Let op!

Wij betalen geen verzendkosten terug aan de klant, na het ontvangen van een retourzending maken wij het totaal bedrag terug over excl verzendkosten. 

Retour adres

MFYS

Rulselaan 4

5591CA heeze